CONNY SCHOUTISSEN | EIGENARESSE 06HAARMODE

Als jong meisje was het al duidelijk dat het kappersvak echt iets voor mij was, zelfs mijn barbiepoppen moesten het ontgelden toen ik ontdekte dat ik kapster wilde worden. Na het volgen van de kappersopleiding deed ik ervaring bij enkele bekende kapsalons in de omgeving.
Niet veel later volgde ik nationale- en internationale trainingen, seminars en cursussen bij diverse leveranciers van kappersproducten zoals Sebastian- en Wella Professional. Hier heb ik op vakkundige wijze knip- en snijtechnieken eigengemaakt, zoals het gebruik van de Feather Rasor Blade, door het gebruik van deze combinatie van kennis en techniek lijkt het net alsof je haar meer volume heeft.
Via deze bedrijven kwam ik ook backstage bij grote shows terecht, maar afgezien van deze leerzame tijd en geweldige ervaring, miste ik toch de kick om ‘de gewone klant’ van een prachtige kapsel en kleuring te voorzien. De meeste kapsels die ik tijdens de shows verzorgde waren dan ook echte showkapsels die je niet snel in de straat zou tegenkomen.

Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar haarstyliste en eigenaresse van 06HAARMODE, sinds 1997 een ambulant kappersbedrijf in mijn woonplaats Deurne. Het voordeel van mijn ambulante diensten is dat je als klant in je eigen vertrouwde omgeving en ontspannen sfeer vakkundig geholpen wordt. Hoewel ik luister naar de wensen van de klant, toch geef ik graag een passend advies en krijg je altijd advies hoe je zelf je haar kunt onderhouden en met welke producten. Deze producten zijn uiteraard ook bij mij te verkrijgen.